Noua cameră auto Smailo SharpView

Smailo SharpView este prima camera Smailo cu control prin gesturi și modul GPS detașabil, care îți oferă flexibilitate maximă atunci când conduci și îți protejează mașina atunci când staționează.

SharpView vine echipată cu o tehnologie avansată, având integrată o funcție nouă pentru gama de camere auto Smailo: poate fi controlată cu ajutorul mâinii. Această funcție îți permite să realizezi fotografii de la o distanță de cel mult 20 de cm.

Modulul GPS detașabil este extrem de util atunci când ai nevoie de coordonatele traseului parcurs și îl poți achiziționa separat. Poți vizualiza informațiile înregistrate de modulul GPS, dar și localizarea pe hartă, pe orice dispozitiv mobil pe care ai instalat aplicația RoadCam (poate fi descărcată din Google Play/App Store), datorită funcției Wi-Fi. Această funcție îți mai oferă, pe lângă posibilitatea de a vizualiza și reda filmările înregistrate, și să partajezi fișierele pe rețelele de socializare (de exemplu pe Facebook).

Atât timp cât autoturismul este conectat la o sursă de alimentare, camera SharpView surprinde imagini atunci când staționează. Camera pornește automat și începe înregistrarea la detectarea de vibrații peste o anumită valoare. Poți activa funcția în scopul supravegherii în caz de impact, atunci când nu te afli în mașină.

Smailo SharpView este disponibilă acum în magazinele online la prețul de 549 de lei.