5 produse si accesorii care te ajută să te simți în siguranță la volan

Având în vedere numărul mare de accidente produse anual în România (peste 30 000), orice modalitate care sporește nivelul de siguranță la volan poate face diferența atunci când ești față în față cu pericolul.

       1. O camera video auto

Începem lista de recomandări cu o cameră video auto cu ajutorul căreia poți suprinde orice imagine de pe traseu. În plus, cu ajutorul senzorilor de mișcare și șoc (senzorul G) camera va porni automat înregistrarea în cazul unui impact, chiar și atunci când nu te afli la volan și va salva automat fișierele. Noua cameră Smailo RideX își va îndeplini cu succes scopul oricunde și oricând, camera având funcția de filmare pe timp de noapte, în condiții de luminozitate scăzută.

        2. Un sistem de navigație


Pentru a avea control asupra traseului parcurs și a ajunge la destinația dorită, un sistem de navigație nu trebuie lipsească din mașina ta, mai ales în cazul unor trasee necunoscute. Simplu și ușor de utilizat Smailo HD5 cu hărți Full Europa te va ghida pe traseu, astfel încât să ajungi ușor și rapid la destinație.

        3Un detector radar

Având rolul de a reducere numărul de amenzi, un detector radar contribuie la prevenirea accidentelor, menținându-ți starea de atenție în trafic. Găsești mai multe aici.

        4Un scaun pentru copilSinguranța copilului trebuie plasată pe primul loc atunci când conduci. Îți recomandăm un scaun versatil, care va insoti bebelusul de la 0 luni la 12 ani: https://www.gps-auto.ro/cumpara/joie-scaun-auto-0-36-kg-every-stages-dark-pewter-18000

        5. Un pachet de asistenta rutiera


Indiferent dacă destinația ta este în țară sau în afară, în cazul în care ești implicat într-un accident, costurile de tractare sau reparație pot fi extrem de ridicate. Asistența rutieră A24 te ajută în caz de pană sau accident, prin depanare la locul incidentului sau tractare, transport persoane și reparație în service, pe durata căreia îți oferă o mașina la schimb sau cazare, iar dacă nu reușesc să îți repare mașina în 48 ore, efectuează repatrierea vehiculului și a persoanelor: https://www.gps-auto.ro/catalog/asistenta-rutiera-75