Despre noi

Despre Smailo – Solutii Software Aplicatii Mobile

Smailo este un brand al AROBS Transilvania Software, o companie cu actionariat 100% romanesc, specializata pe dezvoltarea de software pentru aplicatii mobile, solutii de localizare si management al flotelor auto, precum si solutii SFA si CRM pe terminale mobile.

Lansat in aprilie 2008, Smailo este primul brand romanesc de sisteme de navigatie GPS, aparut ca urmare a cresterii cererii consumatorilor pentru produse dedicate de navigatie GPS, dar si din dorinta AROBS de a-si consolida pozitia pe piata dispozitivelor cu GPS incorporat.

Gamele Smailo HD si Smailo HDx garanteaza o experienta relaxanta si unica in timpul navigatiei, datorita calitatii exceptionale a imaginii si a sunetului, precum si a functiilor tehnologice avansate si au fost create pentru a oferi conducatorilor auto toate functiile pe care le asteapta intr-un singur sistem de navigatie. Sistemele de navigatie GPS Smailo te ajuta sa calatoresti din punctul A in punctul B sigur, eficient si cu stil. 

Pentru ca experienta in timpul condusului sa fie una interesanta si relaxanta, Smailo a propus utilizatorilor 3 categorii de dispozitive dedicate Infotainment-ului auto: Radio & MP3 Playere auto, camere video auto si car kit-uri cu Bluetooth

Smailo Sponsor CNR Echipaj Titi AurProvocarea cea mare a venit din partea tabletelor Android: 7 modele pregatite sa faca fata tuturor provocarilor din agenda zilnica a utilizatorului modern de Internet.

Nici pasionatii de sporturi generatoare de adrenalina nu au fost uitati avand la dispozitie camerele video de actiune dedicate inregistrarii oricarui tip de aventura outdoor.

Implicarea in Campionatul National de Raliuri (editiile 2010 si 2011) prin sustinerea echipajului de raliu Titi Aur / Karoly Borbely a dus la cresterea vizibilitatii brandului si aprecierea lui in aceeasi masura.


Dupa succesul inregistrat in piata auto, pe fondul cresterii cererii de acumulatori dedicati pietei moto, Smailo isi extinde gama de produse. Astfel, pentru iubitorii de calatorii cu motocicleta, scuter, ATV, skijet, dar si pentru cei care utilizeaza utilaje pe teren accidentat, Smailo a lansat in primavara anului 2021 prima sa gama de baterii Moto standard si de inalta performanta (AGM Gel). Proiectate pentru a oferi o durata lunga de viata, bateriile Smailo Moto ofera garantia calitatii, indiferent de vehiculele pe care sunt montate.

Dispozitivele sub brandul Smailo se gasesc in lanturile de electronice si electrocasnice: Altex, Domo, Flanco, Media Galaxy, in hipermarket-urile Auchan, Carrefour, Cora, la dealerii GSM: Germanos, Orange dar si la magazinele online cel.ro, e-Mag, evomag.ro, pcgarage.ro sau alti parteneri locali. 

Nume firma: AROBS Transilvania Software S.A.

Cod unic de inregistrare: RO11291045

Nr. Registrul Comertului: J12/1845/1998

Capital social: 100.000 lei

Sediu social: Cluj-Napoca, Str. Donath, Nr. 11, Bl. M4, Sc. 3, Ap. 28

Cont: RO13 BTRL 0130 1202 9211 03XX

Banca Transilvania Cluj